Чт, 2024-03-28, 16:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:12
До України з візитом прибув прем'єр Нідерландів: відвідав Бородянку, Бучу та Ірпінь
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У понеділок, 11 липня, прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте прибув в Україну з робочим візитом. Він вже встиг відвідати Ірпінь. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин.

"Щойно спілкувався з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, який в рамках робочого візиту в Україну відвідав Ірпінь. Передав йому презентації руйнувань нашого міста і попросив допомоги його країни по відновленню зруйнованого житла жителів Ірпеня, наших шкіл і дитсадків", - написав він.

Також Рютте відвідав Бородянку та Бучу.

"Київську область відвідав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. Бородянка, Буча, Ірпінь - про трагічні події в цих населених пунктах знає весь світ. Однак жодні фото чи відео не передають жаху, який залишили після себе окупанти. Вдячні політикам, які особисто приїжджають в область", - написав голова Київської ОВВА Олексій Кулеба.

За його словами, нідерландський прем'єр висловив свою підтримку і підкреслив, що країни повинні об'єднуватися в допомозі Україні. Рютте прибув в Україну потягом.

У другій половині дня нідерландський прем'єр проведе зустріч з президентом України Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем.

Нагадаємо, раніше Рютте заявляв, що західні союзники повинні направити більше зброї в Україну або ризикують зіткнутися з поразкою Збройних сил України в боротьбі з росією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 367 | Додав: adminA | Теги: з візит, прем'єр Нідерландів, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]