Пт, 2024-03-29, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:02
Додаток "e-Borders" анонсувала ДМС: "Митниця в смартфоні"
Інші останні Економічні новини

У Державній митній службі планують у 2020 році запустити мобільний додаток "e-Borders", який дозволить через смартфон отримувати всі сервіси від митниці та слідкувати за ситуацією на кордоні онлайн. Про це повідомив керівник Державної митної служби Максим Нефьодов.

"Ми хочемо запровадити наступного року мобільний додаток "e-Borders", який спільно з нашими колегами з Державної прикордонної служби дозволить кожній людині не тільки розуміти, що реально відбувається на кордоні, але і отримувати в режимі онлайн ті сервіси, які має надавати держава для тих, хто хоче перетинати кордон", — заявив Максим Нефьодов.

За півроку на митниці планують переглянути систему управління ризиками та відкрити систему бізнес-аналітики.

Зокрема, запрацює портал відкритих даних та автоматичні сервіси для класифікації та інтеграції з базами інших країн.

"У нас є зобов’язання, згідно з указом президента, відкрити знеособлену інформацію щодо митної вартості товарів.

Ми дуже хочемо запровадити вже протягом найближчих місяців систему самостійного декларування транспортних засобів, а після цього й інших відносно простих товарів, що переміщують громадяни. Це не тільки спростить процес, але і здешевить його для людини", — пояснив Нефьодов.

Також Держмитслужба працює з контейнерними лініями, які запускають міжнародну моніторингову систему. За допомогою технології блокчейн вона дозволить відслідковувати рух кожного контейнеру по світу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 647 | Додав: admin | Теги: смартфон, дмс, додаток, митниця, e-Borders | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]