Ср, 2024-04-17, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:06
Докази застосування іранських дронів в Україні показав президент Ізраїлю під час візиту до США
Інші останні Новини світу науки і технологій

Під час візиту до США президент Ізраїлю Іцхак Герцог показав докази того, що росія використовує іранські дрони в Україні. Він продемонстрував відповідні фотографії. Про це повідомили під час виступу Герцога у Вашингтоні.

Іран заперечує постачання дронів, але Іцхак Герцог доказав, що Тегеран продає свої безпілотники росії для війни проти України. Президент продемонстрував фотографії корпусу та моторів збитих дронів, які зробили в Україні.

“Це дрон “Шахед-136”, який презентували на аукціоні в Ірані в грудні 2021 року, подивіться на хвіст і крила дрону, і порівняйте його з тим, що було знайдено в Україні. Це точно той же продукт, але він прихований кириличними літерами (безпілотник підписаний як "Герань-2", – ред.), але навіть шрифт такий самий”, — зауважив він.

За його словами, ці фотографії є лише е частиною великого обсягу інформації, яку він готовий надати. Зокрема в ізраїльської влади є розвідувальні дані.

"Світ має відкрити цю правду і поставити Ірану ці питання. Чи може міжнародне співтовариство домовлятися з Іраном, коли вони прискорено просуваються до створення ядерної бомби та одночасно роблять інші жахливі речі", — йдеться у повідомленні.

Іранські безпілотники Shahed-136, які рф використовує зокрема для атак на українські об’єкти критичної інфраструктури, частково заміняють високоточну зброю великої дальності.
    
Іран не залишиться байдужим, якщо буде доведено, що його безпілотники використовуються рф в Україні, заявив 24 жовтня міністр закордонних справ Ірану Хусейн Амірабдоллахіан на тлі звинувачень, що Ісламська Республіка постачає безпілотники москві для війни проти України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 311 | Додав: adminA | Теги: іранські дрони, США, україна, президент Ізраїлю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]