Чт, 2024-04-18, 22:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:42
Доки не вичерпає всіх дипломатичних засобів - Міноборони триматиме військових у Криму
Інші останні Надзвичайні новини
Українські військові повинні триматися в Криму доти, доки політичне керівництво не вичерпало всі дипломатичні засоби і мирні засоби для вирішення конфлікту. Про це заявив заступник міністра оборони Леонід Поляков на прес-конференції в п'ятницю.

"Незважаючи на матеріальні втрати, втрати політичного рівня, ми все одно повинні зробити все для того, щоб зберегти наших людей", - сказав Поляков.

"А з іншого боку, повинні триматися там настільки довго, наскільки це доцільно для того, щоб дати можливість політичному керівництву країни вичерпати всі наявні мирні і дипломатичні засоби", - зазначив заступник міністра.

Поляков заявив, що керівництво країни розуміє, наскільки важко українським військовим зараз у Криму, але сподівається, що вони будуть вірні присязі.

Нагадаємо, раніше військові Російської Федерації захопили український автомобільний батальйон у Бахчисараї.

Також увечері 19 березня невідомі також намагалися захопити військову частину "Бельбек". Українські військовослужбовці змушені були відкрити вогонь, після чого зловмисники втекли.

Водночас, українські моряки виступили із закликом до керівництва країни озвучити конкретний план дій для військових у Криму.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: Міноборони, військових у Криму, дипломатичних засобів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]