Сб, 2024-04-20, 02:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:31
"Доктор Хаус" - популярний актор Х'ю Лорі , на концерті в Києві заспіває українською
Інші останні Культурні новини

До приїзду в столицю зірки серіалу "Доктор Хаус" Х'ю Лорі більше трьох місяців, а за тиждень шанувальники зірки розкупили в касах майже 50% квитків.

Переговори про візит артиста в Україну тривали близько року. Подейкують, що сума, за яку Х'ю погодився виступити перед нашою аудиторією, становить майже 200 тис дол.

Поселити Лорі планують в п'ятизірковому готелі в номері категорії "суперлюкс". Райдер зірки виявився без особливих надмірностей: трохи фруктів, сиру, натурального соку, вино і горілка.

До речі, спиртні напої Лорі дегустує виключно іноземного виробництва, так прописано в його райдері. Чи планує британська знаменитість спробувати українську горілку - поки під питанням.

Головна проблема, яку поки не можуть вирішити українські промоутери, - це де знайти зарубіжні журнали і газети, які збирається на дозвіллі в Києві читати Лорі. Більшість видань в нашій країні просто не продаються, тому найближчим часом актору запропонують альтернативний варіант.

Відомо, що летить Х'ю разом з двадцятьма технічними співробітниками, а також з особистим костюмером і гримером.

Для глядачів Києва актор готує сюрприз: збирається заспівати українською мовою, але що це буде за композиція, стане відомо лише в день концерту.

Нагадаємо, що британський актор Х'ю Лорі 20 червня приїжджає з концертом до Києва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1210 | Додав: adminA | Теги: Популярний актор Х'ю Лорі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]