Пт, 2024-04-19, 15:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Долгополову залишився один крок до фіналу у Метці
Інші останні Спортивні новини
Це була перша зустріч тенісистів один проти одного, але, що примітно, українець відмінно зігрався з бельгійцем, виступаючи з ним у дуеті. Їхній парі навіть вдалося виграти турнір в Індіан-Уеллсі в цьому році, що лише додавало гостроти протистояння.

Якщо судити по становищу в рейтингу, та й останнім успіхам, фаворитом протистояння був Долгополов. Втім, це не означало, що перемога дасться українцеві малою ціною, проте фортуна розпорядилася по-іншому.

Тенісисти дограли перший сет, і перший гейм другого, коли матч був зупинений. У першій партії Долгополов впевнено переграв суперника з рахунком 6:3, а потім повів у рахунку у другій партії, вигравши очко на подачі бельгійця. Саме тоді Малісс відмовився від продовження поєдинку, таким чином, надаючи українцеві можливість достроково пройти в півфінал.

У півфіналі Долгополову належить зіграти з першим сіяним Тсонгою.

Поки що цей сезон дуже успішний для нашого співвітчизника, це був вже восьмий його чвертьфінал, і цілком імовірно, що не останній, проте зараз головна мета Олександра - фінал турніру в Метці, перемігши в якому, українець підніметься на 13-е місце в рейтингу АТР .

Олександр Долгополов (Україна, 3) - Ксавьє Малісс (Бельгія) - 6:3, 1:0 (відмова Малісса)

За матеріалами: iSport.ua

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1495 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]