Чт, 2024-03-28, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:09
Домовилися відновити переговори щодо фіндопомоги Греція і країни єврозони
Інші останні Новини Європейського Союзу

Міністри фінансів країн єврозони і Греція домовилися наступного тижня відновити переговори щодо фінансової програми порятунку.

Про це повідомляє Ekathimerini.

"Угода включає в себе поставлену грецькою стороною умову, що більше не буде нових заходів жорсткої економії навіть на один євро", - сказав представник грецької делегації.

Переговори з порятунку Греції зайшли в глухий кут через затримки у проведенні реформ Афінами, і розбіжності серед самих кредиторів про те, чи братиме Міжнародний валютний фонд участь у програмі фінансової допомоги, яка почала діяти в середині 2015 року і передбачає виділення загалом 86 мільярдів євро.

Раніше повідомлялося, що кредитори Греції, країни єврозони та Міжнародний валютний фонд досягли угоди про єдину позицію щодо фінансової допомоги Греції.

Глава Європейського стабілізаційного механізму (ESM) заявив, що Греція потребує набагато менше грошей, ніж було обумовлено в рамках третьої програми фінансової допомоги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: країни єврозони, фіндопомога Греції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]