Чт, 2024-04-25, 06:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:23
Донька Назарія Яремчука представить Україну на "Новій хвилі-2012"
Інші останні Культурні новини

У Москві відбувся півфінал "Нової хвилі-2012". З чотирьох конкурсантів, відібраних 16 квітня в Україні, у фінал пройшли лише дві дівчини - Марія Яремчук і Нілуфар Расулмухамедова. Обидві фіналістки були учасницями українського співочого конкурсу "Голос країни-2", а Марія Яремчук вчора стала однією з 4 фіналістів цього конкурсу, передає телеканал М1.

"Я дуже хвилювалася перед півфіналом у Москві, і це природно, адже я виступала перед солідною публікою - Ігорем Крутим, Олександром Ревзіним, Олександром Румянцевим. У мене досі мурашки по шкірі бігають, - зізнається Марія Яремчук. - Перемога на півфіналі "Нової хвилі-2012" - не інакше, як подарунок долі! Тому зараз весь свій час я буду витрачати на підготовку до фіналу конкурсу".

На Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2012", який проходитиме 24-29 липня в Юрмалі (Латвія), Нілуфар представить Росію, Марія - Україну.

"Повірте, я не менша патріотка, ніж був мій батько. Щиро люблю українську музику і, коли закінчиться "Голос країни", буду намагатися робити щось для української музики", - поділилася Марія.

Марія Яремчук народилася в Чернівцях 1993 року в родині відомого українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. Дівчинка почала співати з 6 років. До Києва переїхала три роки тому. Нині вона навчається на 3-му курсі Академії естрадного та циркового мистецтва ім. Утьосова.

Зазначимо, переможцем десятого Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2011" в латвійському курортному місті Юрмала став співак зі США - Джейден Фелдер. На другому місці опинилася українська співачка Маша Собко. Третє місце дісталося російській групі N.А.О.M.I.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1289 | Додав: adminA | Теги: Україну, Новій хвилі-2012, донька Назарія Яремчука | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]