Пт, 2024-04-26, 22:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:20
Досвід конфлікту на Донбасі вивчав новий радник Трампа з нацбезпеки
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Він приділив особливу увагу підготовці до боротьби з такою тактикою і зброєю, яку РФ використовувала у вторгненні в Україну.

Новий радник президент США Дональд Трамп з нацбезпеки генерал-лейтенант Герберт Реймонд Макмастер активно вивчав досвід конфлікту на сході України. Він також був ініціатором аналізу бойових дій, щоб з'ясувати, яким чином армія США повинна адаптуватися до військових досягнень Росії. Про це пише видання Politico.

"Цілком очевидно, що в той час як наша армія була задіяна в Афганістані та Іраку, Росія вивчала можливості США" - сказав Макмастер минулого року в комітеті з питань збройних сил Сенату.

Зокрема, він приділив особливу увагу підготовці до боротьби з такою тактикою і зброєю, яку Росія використовувала у вторгненні в Україну, що, з його слів, є зростаючою загрозою для глобальної стабільності.

"В Україні, наприклад, поєднання безпілотних літальних систем та наступальні кібер і передові електронні можливості ведення війни показують високу ступінь технологічної складності", - скзав Макмастер.

Макмастер підкреслив, що Росія на території України використовує сили спеціального призначення під прикриттям в комбінації зі звичайними збройними силами.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп 20 лютого оголосив, що обрав кандидата на посаду радника з питань національної безпеки в Білому Домі. Ним став генерал-лейтенант Герберт Реймонд Макмастер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: новий радник Трампа, Донбас, нацбезпека, Конфлікт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]