Чт, 2024-03-28, 16:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:29
"Дозор-Б" приймуть на озброєння ЗСУ
Інші останні Економічні новини

На Михайлівській площі у Києві проходить виставка "Зброя перемоги", приурочена до Дня Збройних Сил України.

Генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов особисто ознайомив ЗМІ та громадськість з лінійкою української бронетехніки, яку незабаром відправлять на передову, передає "Укрінформ".

У відкритті виставки взяли участь керівники та працівники підприємств-виробників техніки і головний конструктор бронеавтомобіля "Дозор-Б".

Романов зазначив, що новітній бронетранспортер "Дозор-Б" пройшов державні випробування і рекомендований до прийняття на озброєння ЗСУ - такий висновок спеціалізованої військової комісії, викладений у спільному рішенні, підписаному представниками розробника та інших відомств.

"Дозор-Б" - машина, створена в максимально короткий, навіть екстремально короткий термін. При цьому якісна і надійна. На Михайлівській площі ми представили серійну партію цієї техніки, виробленої в повній відповідності з завданнями, які нам ставлять Збройні сили України ", - заявив Романов.

Львівський бронетанковий завод почав серійне виробництво тактичних бойових колісних машин, бронемашин "Дозор-Б" у вересні. Тоді перші машини "Дозор-Б" закінчували проходження державних випробувань.

Водночас, 28 листопада заступник міністра оборони генерал-лейтенант Ігор Павловський заявив, що під час державних випробувань броньованого автомобіля "Дозор" було виявлено 49 недоліків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: Дозор-Б, озброєння ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]