Пт, 2024-03-29, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:13
Дружини футболістів роздяглися заради перемоги України на Євро
Інші останні Спортивні новини

Дружини гравців збірної України Євгена Селезньова, Євгена Коноплянки і Олега Гусєва напередодні чемпіонату Європи з футболу постали у вельми відвертому вигляді на сторінках чоловічого журналу Maxim.

Заради перемоги збірної України на домашньому Євро-2012 панянки зняли з себе одяг і звернулися до своїх благовірних із закликом: "Без медалей не повертайтеся!".

"Чесно кажучи, я думала, що Женя категорично буде проти зйомок. Але він на диво спокійно вислухав: не надто зрадів, але й не засмутився. Тільки сказав: "Роби, що хочеш!" - каже дружина Євгена Селезньова Алла.

В інтерв'ю, опублікованому на сторінках червневого номера журналу Maxim, дівчата поділилися очікуваннями від цього турніру, розкрили прізвиська своїх чоловіків, а також розповіли про ставлення до гри мільйонів.

"Враховуючи те хвилювання, з яким ми з сином стежимо за іграми українського чемпіонату, я боюся уявити собі, що з нами буде влітку. Треба буде запастися заспокійливим перед матчем Україна-Швеція", - поділилася своїми відчуттями перед чемпіонатом Олеся Гусєва.

Також Вікторія Коноплянка, дружина півзахисника "Дніпра" і збірної України Євгена Коноплянки, зізналася, що секс перед футболом має позитивний вплив на її чоловіка. "Секс перед матчем - мені завжди круто! А якщо мається на увазі, що футболіст потім грає розслаблено, то на Жені це не позначається", - зізналася Віка в інтерв'ю журналу Maxim.

Вона зазначила, що інтерес до футболу в неї з'явився після знайомства з Євгеном. "Раніше я взагалі нічого не розуміла в грі! Знала тільки слово "аут". Але Женя прищепив любов до футболу. Ми набиваємо вдома м'яч, попередньо сховавши всі вази. Наш рекорд - сім набивок", - розповіла Вікторія.

Зауважимо, що раніше другі половинки футболістів збірної України об'єднали футбол та моду на показі нової колекції від дизайнера та дружини Олександра Шовковського Ольги Альонової. Колекція отримала назву "Вболіваймо елегантно", та була створена в результаті співпраці з молодою художницею Сашою Чичкан.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1084 | Додав: adminA | Теги: Євро, Дружини футболістів роздяглися | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]