Ср, 2024-04-24, 07:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:09
Двоє свідків підтвердили алібі Дугарь - справа Шеремета
Інші останні Кримінальні новини

Справа Шеремета: двоє свідків підтвердили алібі Дугарь

Печерський районний суд Києва, сьогодні, 17 січня продовжив розглядати клопотання захисту підозрюваної у справі вбивства Павла Шеремета медсестри Яни Дугарь про зміну запобіжного її припинення. Все виступили в суді військовослужбовці підтвердили її алібі.

Про це повідомляє "УП".

Зазначається, що обидва свідки захисту - ветерани АТО. Вони повідомили, що протягом 16-18 липня 2016 року Дугарь перебувала в мобільному військовому госпіталі в місті Покровськ Донецької області, де виконувала свої обов'язки медичної сестри.

"Я навіть не знав, що її звуть Яна, до всіх цих подій, я просто її запам'ятав в обличчя ... Я знаходився в госпіталі з 16 по 18 число. Я її не бачив кожну секунду, кожну хвилину, але я її бачив кожен день", - сказав свідок Денис Громов.

Другий свідок - ветеран АТО Петро Лебанович - також підтвердив алібі Дугарь. Він повідомив суду, що також був у мобільному госпіталі в Покровську в період з 17 по 19 липня 2016 року і бачив Дугарь 17 і 18 липня. Дівчина ставила йому крапельниці.

Лебанович повідомив, що раніше не був знайомий з Дугарь.

На засіданні погодилися взяти на поруки Дугарь близько 10 осіб, в тому числі народні депутати дев'ятого скликання Михайло Бондар і Яна Зінкевич, колишній народний депутат Оксана Корчинська.

Також на поруки Дугарь хоче взяти й волонтер Маруся Звіробій.

Раніше "Прямий" повідомляв, що апеляційний суд Києва залишив під домашнім арештом військову медсестру Яну Дугарь, яка є підозрюваною до причетності до убивства журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, підозрювана у вбивстві Павла Шеремета Яна Дугарь відмовилась брати участь у слідчому експерименті, який проводився в ніч на 3 січня 2020 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: двоє свідків, справа Шеремета, алібі Дугарь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]