Вт, 2024-03-19, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Двох бойовиків "Кальміусу" СБУ затримала і виявила схрон Баті
Інші останні Кримінальні новини

Поблизу м. Красноармійськ Служба безпеки у результаті контррозвідувальної спецоперації затримала двох громадян України – бойовиків з бандформування "Кальміус". Один з затриманих підозрюється в умисному вбивстві інспектора патрульної служби міського відділу в Донецькій області, повідомляє прес-служба СБУ.

Встановлено, що місцевий мешканець, 1961 р.н., добровільно вступив до незаконного збройного формування "Кальміус". Після втечі бойовиків зловмисник залишився на звільненій території для збору розвідданих про дислокацію, маршрути пересування, тилове забезпечення українських військових.

Його поплічник – місцевий мешканець, 1976 р.н., який був активним учасником терористичної діяльності т.зв. "ДНР", причетний до низки злочинів проти мирного населення та умисного вбивства інспектора патрульної служби одного з місцевих відділів міліції.

Того ж дня поблизу м. Рубіжне інша оперативна група контррозвідки виявила на території одного із цехів зруйнованого заводу схрон зі зброєю, який належить бандформуванню "Баті".

Співробітники СБУ вилучили зі схованки автомати зі спорядженими магазинами, гранати для гранатометів, РГД-5 та Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру та камуфляжну військову форму.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, 21 грудня в ході складної спецоперації контррозвідка СБУ затримала громадянина України, 1961 року народження - члена небезпечної диверсійної групи, яка за завданням кураторів з ФСБ РФ готувала низку терактів в Одесі і одночасно в кількох обласних центрах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: СБУ, бойовиків Кальміусу, схрон Баті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]