Сб, 2024-04-20, 00:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Є багато депутатів, які не поділяють євроінтеграційний шлях України і допомагають російській окупаці у фракції монобільшості "Слуга народу"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У фракції монобільшості "Слуга народу" є багато депутатів, які не поділяють євроінтеграційний шлях України і допомагають російській окупації.

Про це в інтерв‘ю виданню "НВ" заявила депутат Європейського парламенту Віола фон Крамон.  

"В "Слузі народу" є багато законодавців, які не поділяють декларовані зовнішньополітичні цілі народу і президента України. Ці законодавці підривають демократію і волею або небажанням допомагають російській окупації. Це залишається небезпечним викликом на шляху інтеграції в ЄС, і керівництво партії має вирішити цю проблему", - наголошує Віола фон Крамон. 

"Український народ визначився із зовнішньою політикою країни. З огляду на останні опитування, підтримка євроінтеграції серед українців залишається переважно високою. Уряд Зеленського цілком розуміє це і поки, схоже, прагне виконувати волю людей", - зауважує євродепутат. 

Як відомо, Віола фон Крамон з минулого року є заступницею голови делегації в Комітеті Асоціації Україна-ЄС. Вона належить до групи євродепутатів, яких називають друзями України. Нещодавно разом з колегами Міхаелем Галером і Расою Юкнявічене фон Крамон написала відкритого листа очільнику фракції "Слуга народу" Давиду Арахамії, в якому застерегла про небезпеку втрати Україною фінансової допомоги від ЄС та про ризики скасування безвізу. 

Євродепутати гостро розкритикували атаки на антикорупційні інститути в Україні та уповільнення реформ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 549 | Додав: adminA | Теги: Слуга народу, російська окупація, євроінтеграційний шлях України, депутати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]