Пт, 2024-03-29, 02:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Екс-директор офісу НАТО в Україні - до української влади треба говорити мовою, яку розуміють бандити
Інші останні Політичні новини
Колишній директор Офісу НАТО в Україні Джеймс Грін заявляє про необхідність негайно запровадити санкції проти української влади. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Час для терпіння закінчився", - наголосив він.

"Демократичні країни мають рішуче діяти на підтримку Українців, які сьогодні вночі захищають демократію на Майдані. Тим, хто пригнічує свої народи, краде їхнє майбутнє та б'є їхніх дітей, не можна дозволяти насолоджуватись добрим життям у інших країнах, у той час як свої власні вони перетворюють на тюрму", - цитує заяву Гріна NEWSru.ua.

"Наша відповідь повинна бути чіткою, не у дипломатичних комюніке, а мовою, яку зрозуміють бандити: санкції, арешт активів та презирство!", - написав представник НАТО.

11 грудня, близько першої ночі кілька тисяч силовиків оточили Євромайдан і почали штурм барикад, встановлених навколо наметів. Протистояння триває досі.

Голова МЗС Швеці Карл Більдт написав у Твіттері, що з занепокоєнням слідкує за подіями, які відбуваються зараз на Майдані Незалежності.

"Ми слідкуємо за подіями на Майдані в даний момент з глибоким занепокоєнням", - написав Більдт.

"Репресії - це не шлях вперед для України – має бути реформа", - наголосив він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: мовою, Україні, Бандити, євромайдан, НАТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]