Пт, 2024-04-19, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:06
Експерти скажуть, де скінчилася естетика і почалася еротика
Інші останні Новини з регіонів України

У Миколаєві показ спідньої білизни в нічному клубі закінчився скандалом.

Моделі, які напівоголеними дефілювали в нічний час у дорослому розважальному закладі, виявилися неповнолітніми. Щоправда, організатори конкурсу, у межах якого і відбулася демонстрація спіднього, нічого забороненого у своїх діях так і не вгледіли.

Кажуть, поява на подіумі в негліже - це те саме, що й дефіле в купальниках. І проти нього не були проти ні учасниці-діти, ні їхні батьки, ані міські чиновники, які до того ж були в журі. Вік дівчат від 15 років. Демонстрація білизни була одним з етапів конкурсу, у якому обирали найгарнішу серед моделей Півдня України.

Його організатори переконані, що нічого жахливого і незаконного не сталося. І розповідають, що у Європі, мовляв, у спідньому на подіуми виходять 13-літні. А в Україні вони ще й підстрахувалися - отримали від батьків дозволи, хіба що не письмові.

"Якби щось не влаштовувало дівчаток або батьків, я думаю, що до мене прийшли б і сказали: моя дочка брати участь не буде", - запевнила організатор конкурсу моделей, власниця модельної агенції Юлія Кондратьєва.

Організатор здивована, чому неповнолітні у спідньому викликали аж такий ажіотаж. Бо вони лише показували рекламу білизни, а не самих дівчаток. "І дівчата були в абсолютно класичній спідній білизні, нічого ні в кого не просвічувалося", - пояснила вона.

Відповідальні за молодіжну політику міста чиновники однозначні у думках: у такому вигляді діти, та ще й на людях, ходити не повинні. Законність демонстрації тіл неповнолітніх, кажуть вони, може визначити комісія з етики та моралі. Тож експерти скажуть, де скінчилася в тому шоу естетика і почалася еротика.

"За дітей відповідають їхні батьки. Будемо далі вирішувати, що робити щодо адміністративних чи інших стягнень стосовно як нічного клубу, так і батьків, які дозволяють це своїм дітям", - сказав керівник служби у справах дітей ОДА Руслан Колбаса.

Очільник управління молодіжної політики Віталій Воронов був на конкурсі особисто. Про те, що дівчатам не виповнилося 18, каже, і гадки не мав, зовні вони досить дорослі. Поки що він готовий назвати щонайменше одного винуватця інциденту - це нічний клуб, який не мав права пускати до себе осіб, молодших 18 років.

"Звернемо увагу і організаторів на те, що подібні речі не повинні повторюватися", - сказав Воронов. Розважальний клуб від коментарів утримується. А міліція, своєю чергою, ні про що запитувати не збирається - бо скаржників немає.

А в Англії вибухнув скандал через календар з голими студентками Університету Портсмута, чиї невідредаговані фотографії потрапили на порносайти та форуми. Там їх побачили і прокоментували тисячі людей.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1230 | Додав: adminA | Теги: трусах, ліфчику, Миколаєві дівчата-підлітки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]