Сб, 2024-04-20, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
Електромонтер з Калмикії очолює "червоний сектор", який мститься Автомайдану
Інші останні Надзвичайні новини
Міфічну групу радикалізованих киян "Красный сектор" очолює Миколай Миколайович Сорокін електромонтер з обслуговування підстанції 4 розряду Черноземельского РЕЗ ВО "Каспійські електричні мережі" філії ВАТ "МРСК Юга" - "Калменерго", повідомляє espreso.tv..

Саме фото цієї людини зробили обличчям екстреміського угрупування "Красный сектор", яке називає себе організацією, що виступає "проти екстремістів і фашистів, що загадили Київ". Фото було поцуплене з офіційного сайту російської компанії "Россети", що зайвий раз підтверджує фейковість "Красного сектора".

При цьому Сорокіна підписали Nikolay Amelchenko, який начебто є випускником Києво-Могилянської академії.

Нагадаємо, в ніч на 30 січня в Києві було спалено 23 авто переважно з львівськими номерами. В той же день в інтернеті з’явилася фейкова організація "Красный сектор", що взяла на себе відповідальність за спалення авто.

"Да, сегодня мы сожгли немало машин идиотов, которые припёрлись в Киев, зас*али его и думают, что хозяева. Никакой революции не будет! Приносим извинения, если испортили имущество нормальных людей. Но Вы должны понимать, что если не наши активные действия, фашисты завтра поставят палатку у Вас в квартире, потому что Вы им не понравились. И с*ать они хотели на Закон", - написав уявний Амельченко від імені "Красного сектора".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: Калмикії, Червоний сектор, Автомайдану, електромонтер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]