Вт, 2024-03-19, 04:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:20
Елтон Джон і гурт Queen виступлять у Києві на Майдані 30 червня
Інші останні Культурні новини

Благодійний концерт 30 червня в офіційній фан-зоні Євро-2012 в Києві розпочнеться з виступу сера Елтона Джона, після чого на сцену вийде гурт Queen.

"Елтон Джон виходить на перший тайм, гурт Queen на другий тайм", - повідомила на прес-конференції в п'ятницю у Києві засновник фонду "АнтиСНІД" Олена Пінчук.

У свою чергу гітарист Quenn Брайан Мей зазначив, що Елтону Джону необхідно їхати відразу після свого виступу, тому гурт не зможе виступити з ним разом на одній сцені, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, їм цікаво працювати з новим вокалістом Адамом Ламбертом, і можливо, це вдихне якесь нове життя в наші пісні. Мей зазначив, що музиканти брали до уваги побажання, висловлені українцями в ході інтернет-голосування за улюблені пісні гурту. "Але коли організовуєш шоу, то потрібно враховувати різні моменти. У нас є певна програма, яка з'єднує нас разом з Адамом Ламбертом", - зазначив він.

"Причина, чому ми приїхали, це боротьба зі СНІДом. І те, що Олена (Пінчук) запропонувала, це дуже важливо. Відбулася ціла низка подій, завдяки Олені і Києву. Ми не хочемо на цьому заробляти. Нам, звичайно, оплатили переїзд і т.д. Ми робимо щось, щоб поліпшити світ. Ми з Роджером не бідні люди", - наголосив Мей.

Ударник Queen Роджер Тейлор зазначив, що добре пам'ятає благодійний концерт гурту в Харкові у 2008 році. "Було холодно, вечір, але людей було дуже багато, і це було фантастично. Нам запам'яталася та реакція, яку ми бачили серед молоді. І ми раді, що можемо допомогти в справі боротьби з ВІЛ/СНІД", - сказав він.

За його словами, якщо порівняти з його першим приїздом в Україну у 90-і роки, то країна стала більш сучасною, і незмінним залишилася гостинність українців.

Тейлор також розповів, що є уболівальників футбольного клубу "Челсі" і дивився матч Англія-Україна на Євро-2012. "Це була дуже цікава гра. Там був незарахований гол, але історія розпорядилася так", - сказав він.

Музиканти Queen також вказали на те, що знаменита пісня гурту "We are the champions" не замислювалася як футбольний гімн. "Ця пісня означає, що ми всі разом чемпіони, вона націлена на те, щоб об'єднувати людей", - пояснив Тейлор.

Засновник фонду "АнтиСНІД" Олена Пінчук наголосила, що для організації концерту 30 червня довелося докласти певних зусиль. "Це великі люди з великим серцем, вони змінили свої плани, вони були дуже зайняті і у них були свої проекти. Вони виділили місяць на репетиції, запросили вокаліста в гурт і ось вони тут. Їх великі пісні мають дуже великий вплив на те, як будуть поводитися молоді українці, змусять їх замислитися про те, що потрібно бути обережними, піклуватися про своїх рідних і близьких", - сказала вона.

Виручені гроші від концерту фонд має намір витратити на проекти, пов'язані з ВІЛ-позитивними дітьми-підлітками.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1062 | Додав: nowyny | Теги: Queen, Елтон Джон, майдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]