Пт, 2024-04-19, 23:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:08
Заступника Коломойського і командира батальйону "Дніпро" терористи хотіли вбити фугасом
Інші останні Кримінальні новини

Терористи готували замах на заступника губернатора Дніпропетровської області Бориса Філатова і командира батальйону "Дніпро" Юрія Березу, яких хотіли підірвати за допомогою фугасу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Філатов.

"Я щиро вірив (і продовжую вірити) в політичний діалог, переговори та інші пацифістські штучки. Я жодним чином не буду коментувати кроки нашого президента, спрямовані на врегулювання ситуації на Донбасі... Але вони просто хотіли підірвати мене фугасом. Мене, і командира батальйону "Дніпро" Березу. І далі всіх, кого вийде підірвати... Після всіх діалогів, розмов і меморандумів вони таки вирішили змайструвати фугас...

Тому мені довелося побути живцем. Тааааакою маленькою рибкою, яка плаває по колу в очікуванні, коли на неї кинуться з очеретів... Попри те я сповнений енергії, оптимізму і надії. Чому? Тому що виродки навіть не в змозі зробити нормальний фугас", - написав Філатов.

"І вже наступного дня після того, як Росія забуде своїх "синів", вони перетворяться на пил, який можна просто обтрусити з наших чобіт", - резюмував заступник губернатора Дніпропетровщини.

Всі подробиці про запланований теракт Філатов пообіцяв повідомити сьогодні на брифінгу в Дніпропетровській ОДА.

Нагадаємо, раніше Філатов заявляв про погрози з боку екс-нардепа і сепаратиста Олега Царьова.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]