Сб, 2024-04-20, 07:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:43
ЄС продовжить санкції проти РФ і надасть українцям безвізовий режим - Порошенко. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Президент України Петро Порошенко переконаний, що Євросоюз продовжить санкції щодо Росії і це змусить її виконати Мінські домовленості. Про це він повідомив, виступаючи на форумі депутатів місцевих рад від "Блоку Петра Порошенка" в суботу, 12 грудня, в Києві, передає УНІАН.

"Ми створили міжнародну коаліцію на захист України і добилися впровадження економічних санкцій проти Росії як країни-агресора", - заявив він.

"На порядку денному в грудні стоїть продовження цих санкцій. Щоб забезпечити позитивне рішення Європейської ради ЄС, я через два дні вирушаю до Брюсселя", - додав Порошенко.

"Я впевнений в тому, що рішення буде позитивним, що проукраїнська коаліція продемонструє свою міцність і це буде потужним і дієвим інструментом змусити Росію виконати та імплементувати всі без винятку Мінські домовленості", - зазначив у президент.

Порошенко розраховує на позитивне рішення Єврокомісії про надання українцям безвізового режиму

Крім того, на форумі депутатів Порошенко заявив, що очікує від Європейської комісії позитивного рішення про надання українцям безвізового режиму.

"Днями я очікую ще одну позитивну новина з цього міста (Брюссель - ред). Ця новина - остаточне рішення Європейської комісії про надання Україні та українцям безвізового режиму", - сказав він.

Відзначимо, в представництві ЄС підготували посібник, який містить необхідну інформацію про Угоду про асоціацію України і Євросоюзу. Зокрема, в посібнику викладена передісторія Угоди, основні моменти вступу в силу, представлені структура та короткий зміст кожного з розділів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: українці, РФ, ЄС, санкції, безвізовий режим, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]