Вт, 2024-04-23, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:15
Ештон Катчер,втративши Демі Мур, зняв собі хатинку біля пляжу і з головою поринув у роботу
Інші останні Новини світу

Нове житло Ештона Катчера на голлівудських пагорбах біля пляжу має площу більш як 3000 кв м. У будинку є приватний кінозал, професійна кухня, бар у басейні, спортзал, власний сад і посилена система охорони Щоб оплачувати всі ці вигоди, колишній чоловік Демі Мур з головою поринув у роботу.

Крім зйомок у серіалі "Дві з половиною людини", актор знову співпрацює з MTV. Музичний канал оголосив, що в новому сезоні в ефір повернеться популярне шоу Катчера Punk'd.

Демі Мур подала на розлучення після численних зрад, і попросила чоловіка переїхати з їхнього спільного помешкання до Різдва.

Раніше повідомлялося, що Демі Мур обговорює з адвокатом подробиці розділу майна, яке оцінюється експертами в 97 мільйонів доларів. Катчер, кар'єрі якого вона неабиякою мірою допомогла, майже так само багатий сьогодні, як і його зоряна дружина.

Нагадаємо, що Катчер і Мур одружилися в 2005 році, що неабиякою мірою сприяло зростанню популярності Ештона Катчера, який став першим користувачем соціальної мережі Twitter, що набрав 1 мільйон передплатників.

В даний час його мікроблог aplusk читають понад 6 млн осіб. Приблизно стільки ж стежать за особистим життям Катчера через соціальну мережу Facebook.

У жовтні цього року, напередодні шостих роковин шлюбу з Мур, Катчер провів вікенд в одному з розкішних готелів Сан-Дієго, де його дозвілля прикрасили горілка і чотири юні красуні, що розважали його в джакузі. Однією з цих жінок була 23-річна Сара Ліл, яка вже намагалася оприлюднити подробиці свого роману з Катчером.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1083 | Додав: adminA | Теги: мур, катчер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]