Ср, 2024-04-24, 20:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Єврокомісія незабаром ухвалить програму боротьби з корупцією в Україні з фінансуванням 50 млн євро - Ган
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Європейська Комісія невдовзі ухвалить програму боротьби з корупцією в Україні, що передбачає фінансування на суму 50 млн євро, заявив комісар Європейського Союзу з питань політики сусідства та розширення Йоганнес Ган.

"Найближчими днями Єврокомісія ухвалить програму щодо підтримки боротьби з корупцією в Україні. Це стосуватиметься всіх органів, які забезпечують боротьбу з корупцією, парламенту й суспільства та медіа. Йдеться про EUR50 млн", - сказав Ган на брифінгу в Києві в понеділок 11 липня, передає "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що дуже важливо, щоб Україна показала конкретні результати в боротьбі з корупцією в системі правосуддя, в реформуванні прокуратури "для того, щоб відповісти на очікування українського суспільства і відкрити шлях для подальшої підтримки ЄС".

"Що стосується реформ, Україна показує дуже гарні результати. Тепер треба показати... надійну історію дій. Треба показати, що Україна дійсно бореться із корупцією", - наголосив єврокомісар.

Як повідомлялося раніше, офіційний Вашингтон має намір виділити українському уряду додаткові 220 млн дол як підтримку процесу масштабних реформ в Україні. Зазначається, що ці кошти також розраховані на підтримку інших ключових сфер у порядку денному амбітних реформ уряду Гройсмана. Зокрема, йдеться про прискорення митної реформи, боротьбу з корупцією шляхом підтримки реформ ключових секторів правосуддя, розширення реформи децентралізації по всій території України та підтримку енергетичної безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: україна, 50 млн євро, програма боротьби з корупцією, ган, Єврокомісія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]