Пт, 2024-04-19, 19:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:50
Європейський кінохіт покажуть на кінофестивалі "Молодість"
Інші останні Культурні новини

 У рамках позаконкурсної програми 45-го кінофестивалю "Молодість" у секції "Спеціальна подія" українській публіці буде представлено новий фільм знаменитого нідерландського режисера Алекса ван Вармердама "Шнайдер проти Бакса". Світова прем'єра картини відбулася на міжнародному кінофестивалі в Локарно.

Після жовтневої прем'єри в Україні "Шнайдер проти Бакса" відкриє ретроспективу сучасних голландських фільмів на п'ятому фестивалі голландського кіно, який МКФ "Молодість" проведе в лютому 2016 року.

"Молодість" завжди зацікавлено стежить за кар'єрою своїх колишніх учасників. Алекс ван Вармердам брав участь у конкурсі нашого фестивалю. Радісно, що він став улюбленцем європейської фестивальної публіки і не раз потрапляв у поле зору журі Канн і Венеції. Нашому глядачеві він теж добре відомий: його картина "Нові казки братів Грімм" з Меттом Деймоном у головній ролі свого часу з успіхом пройшла в українському прокаті. Показ нового фільму Алекса в Києві - велика подія для нас", - розповів Cultprostir Андрій Халпахчі, директор МКФ "Молодість".

Раніше повідомлялося, що український кінорежисер Сергій Лозниця представить свій фільм "Событие" у позаконкурсній програмі КМКФ "Молодість".

Кінофестиваль цього року пройде з 24 жовтня по 1 листопада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 786 | Додав: admin | Теги: Кінофестиваль, кінохіт, молодість, показ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]