Чт, 2024-04-25, 14:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:06
Європейський манікюр
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Необрізний манікюр допоможе швидко привести нігті в порядок. Вперше він був застосований у Франції, тому негласно отримав другу назву - європейський. Він підходить для будь-якої вікової аудиторії, починаючи від дітей (гігієнічний манікюр, для підлітків) і закінчуючи людьми самого поважного віку.

Легкість проведення процедури і відсутність апаратних технологій дозволяють виконувати необрізний манікюр в домашніх умовах. Він безпечний з позиції травматичності, адже в процесі роботи не використовується ріжучий інструмент з гострими краями. Багатьох приваблює безболісність і відсутність інфікування шкіри навколо нігтів. На жаль, болісний паніріцій, пов'язаний із запальними процесами виліковується дуже довго, часто виникає в результаті обрізного манікюру, неакуратно виконуваного погано стерилізованими інструментами.

Тих, хто хвилюється з приводу хімічного шкоди від засобу, що розм'якшує кутикулу, хочемо запевнити, що воно діє на неживу, ороговілу частина клітин.

Типи європейського манікюру

1. Без використання рідкого середовища (сухий). Розм'якшуючий препарат наноситься відразу на кутикулу, втирається і відсувається паличкою. Не підходить для товстої шкіри і ламких нігтів.

2. «Мокрий» вид здійснюється після розмочування пальців в спеціальному лосьйоні або маслянистому розчині.

3. Гарячий європейський манікюр виконується в ванні з електричним підігрівом в рідкому середовищі. Досягається температура близько 50° С, після розпарювання шкіра навколо нігтя стає м'якою і легко зсувається до краю. Метод дозволяє приводити в порядок нігті з потовщеною або дуже тонкою кутикулою, проблемними нігтями.

Чи вдасться перейти на європейський аналог, якщо до цього ви постійно робили класичний обрізний манікюр? Так, вдасться. Єдине - якісний результат вийде не миттєво, а після декількох процедур (зазвичай досить 4-5 разів). Також знадобиться регулярно змащувати кутикулу маслом щоб уникнути її загрубіння і розтріскування. В іншому випадку знову доведеться застосовувати манікюрні ножиці для її обрізання або коригування.

Останнім часом жіноча професія зацікавила представників сильної статі, Тому не дивуйтеся, якщо зустрінете в салоні або до вас додому приїде чоловік - майстер манікюру. Адже існують же масажисти, гінекологи, мамології, рентгенологи чоловічої статі - і пані, приходячи до них на прийом, не відчувають сорому. Багато хто вважає, що є щось екзотичне в тому, що майстер чоловік. Він потенційно зацікавлений в тому, щоб жінки були привабливі, тому що бачить їх світ з точки зору представника сильної половини людства.

Салон «Пилочка» пропонує манікюр і педикюр всіх типів. Для комфортності клієнтів працюємо на дому за попереднім записом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 912 | Додав: admin | Теги: Європейський манікюр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]