Пт, 2024-04-19, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
FEMEN зірвали конкурс краси в Німеччині, а ось авто на весілля у Львові вигідно замовити можна на сайті rent-car.lviv.ua
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Увечері 30 травня фінал телевізійного шоу "Майбутня топ-модель Німеччини", що проходить під керівництвом Хейді Клум, був перерваний в результаті дій активісток жіночого руху FEMEN. Своє ставлення до даного шоу прес-служба руху FEMEN висловила однозначно і жорстко: "Гівновидовище".

Проект Germany's Next Topmodel був охарактеризований цим рухом так: "Програма у форматі сутенер-шоу, де всесвітньо відома супермодель Хайді Клум виконує роль "матусі" і формує зграйки неповнолітніх дівчаток закінчених фешн-дур".

У той же час, якщо вас подібні шоу, а також акції FEMEN мало хвилюють, так як ви готуєтесь до весілля, тоді звертаємо вашу увагу на те, що авто на весілля у Львові вигідно замовити можна на сайті rent-car.lviv.ua.

Сексекстремістки FEMEN зуміли прорватися через оточення і висловити свої звинувачення Хейді Клум на очах 15-тисячного стадіону та багатомільйонної телеглядацької аудиторії. На тілах активісток, які зуміли піднятися на подіум, було написано: "Heidi's Horror Picture Show".

"FEMEN розцінює модну індустрію, як елемент сутенерського бізнесу і послідовно виступає проти комерціалізації жіночого тіла. Щорічно жорна модельного бізнесу перемелюють сотні тисяч дівчат, пропагуючи блиск і багатство модельної кар'єри, нав'язуючи жінкам помилкові ідеали, провокуючи реальні хвороби. Обдурені фешн-пропагандою манекенниці, що не відбулися, регулярно поповнюють ряди робітниць секс-індустрії і пацієнтів психіатричних клінік. Стоп фешн-бізнес! Стоп проституція! Істинне призначення жінки - революція!", - сказано в заяві, поширеній рухом FEMEN.

Зазначимо, що FEMEN і раніше неодноразово влаштовували акції проти індустрії моди. Деякі акції сексекстремісток з Німеччини викликають подив. Так, наприклад, в лютому цього року вони спробували зірвати урочистості в рамках Берлінського кінофестивалю, в яких брала участь Джейн Фонда. Після цього було оголошено, що "напад приурочений до Міжнародного дня боротьби з ритуальними каліцтвами жіночих статевих органів (жіноче обрізання), призначеного на 6 лютого Організацією Об'єднаних Націй". Але більшість акцій FEMEN останнім часом спрямовано проти ісламізму, як у Європі, так і в мусульманських країнах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1414 | Додав: nowyny | Теги: Замовити, оренда, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]