Ср, 2024-04-24, 07:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Фінальну прес-конференцію провели Кличко і Ф'юрі
Інші останні Спортивні новини

У Дюссельдорфі відбулася фінальна прес-конференція українця Володимира Кличка (63-3, 53 КО) і британця Тайсона Ф'юрі (24-0, 18 КО) перед боєм 28 листопада.

"Тренувальний табір пройшов як звичайно. У нас було багато різних спаринг-партнерів, вони все намагалися наносити мені сильні удари, але слава богу обійшлася без травм. Я вживав багато вітамінів і пив багато води. Так що я впевнений, що відчуватиму себе добре під час поєдинку", - сказав Тайсон, передає "Телеграф".

"Я сподіваюся, що Кличко також багато тренувався, тому що я не хочу налякати його як це сталося минулого разу, - продовжив Ф'юрі, який з усіх сил намагався бути серйозним, але насилу тримався, щоб не зачепити свого опонента. - Я йду дуже повільно до Кличка. Старий чемпіон - показує на Володимира, - новий чемпіон, - показує на себе. Досить сказати - Амінь!", - додав британський боксер.

Володимир, як завжди, поводився спокійно і навіть наприкінці виступу простягнув руку Ф'юрі.

"Це не перший раз, коли проводжу свій поєдинок в Дюссельдорфі. У своїй кар'єрі я бився з багатьма бійцями, які мали різний стиль. На цей раз, у мене в суперниках хлопець, який молодий і йому є, що довести, - зазначив чемпіон.

"Я чув, як він сказав, що нервує, а це означає, що він добре підготовлений і обізнаний. Я нервую перед кожним моїм поєдинком. Я радий, що цей бій відбудеться, так як мені довелося зіткнутися з багатьма проблемами. Ми будемо бачити один одного під час відкритих тренувань, під час зважування і під час бою. Але я ще хочу подякувати вболівальникам після цього поєдинку", - закінчив Володимир.

Як повідомлялося раніше, окрім гонорару за бій один з одним українець Володимир Кличко і британець Тайсон Ф'юрі розіграють між собою "бонусні" 400 тисяч фунтів. За приблизними прогнозами, Кличко за бій отримає близько 11,25 млн євро, а Ф'юрі - 3,75 млн євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: фінальна прес-конференція, Кличко і Ф'юрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]