Пт, 2024-04-26, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Фюле заявляє: позбавлення Власенка депутатського мандата - не європейський шлях
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляє, що позбавлення народного депутата України Сергія Власенка його мандата - це не європейський шлях і навряд чи він наближає Україну до Євросоюзу.

"Позбавлення депутата свого мандата, як це було зроблено у випадку з Власенком, - не європейський шлях. Чи наближає це Україну до ЄС?", - так прокоментував Фюле на своїй сторінці в Twitter останній розвиток подій в Україні, пов'язаних з позбавленням Власенка його депутатського мандата, передає УНН.

Як повідомлялося, 6 березня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції "Батьківщина" Власенка. Згідно з цим рішенням ВАСУ задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень парламентаря.

Позов спікера парламенту до суду було аргументовано суміщенням Власенком депутатських повноважень і адвокатською діяльністю. Власенко виступає захисником екс-прем'єра України Юлії Тимошенко у кількох кримінальних справах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1057 | Додав: adminA | Теги: позбавлення Власенка депутатського , Фюле | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]