Пт, 2024-04-26, 02:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:46
Фотошпалери: секрети перетворення приміщення
Інші останні Політичні новини

Під терміном "фотошпалери" прийнято розуміти оздоблення стін, що містить мальовниче фотозображення. Це можуть бути неймовірні осінні пейзажі, вируючі водоспади і панорами нічного міста. Сьогодні ви можете купити фотошпалери в інтернет магазині art-oboi.com.ua. Передові технології, які застосовують при друку малюнка, дозволяють створити чудовий шедевр, який буде зберігати всю красу і буйство фарб протягом довгого часу. Слід зазначити, що фотошпалери користуються чималою популярністю, що, в поєднанні з вигідною ціною, забезпечує їм серйозні конкурентні переваги.

Фотошпалери для кухні

Якщо ви ще сумніваєтеся, чи підійдуть фотошпалери на ваш інтер'єр, пошукайте наочні картинки в Інтернеті. Для цього введіть в пошуковому рядку "фотошпалери" і ознайомтеся з можливими варіантами. Фотошпалери для кухні будуть одним з кращих дизайнерських рішень. Тут як ніде доречно "повісити" на стінах апетитні круасани, стиглі вишеньки або пару чашок ароматної кави. Варіантів може бути безліч. Єдине, що слід врахувати - підвищену вологість в приміщенні. Для кухні найкращим чином підійдуть вологозахисні фотошпалери, що миються - матові або глянцеві, вінілові або сатинові.

Фотошпалери для стель

Таке нестандартне рішення дозволить підкреслити особливості інтер'єру. Наприклад, в центральній частині стелі можна виділити простір прямокутної форми і наклеїти туди фотошпалери з квітковим орнаментом, який в точності повторює узор штор, оббивки дивана або килима. Актуальними фотошпалери на стелі є в спальні або дитячій кімнаті. Тут як не можна до речі буде зоряне небо і інші варіанти 3D-шпалер. Клеїти шпалери на стелю досить просто. Найголовніше - попередньо підготувати її - вирівняти, очистити і висушити.

"Фальш-фотошпалери"

Вкрай оригінальним і несподіваним рішенням стануть так звані "помилкові" фотошпалери. Уявіть собі кабінет - невелике задушливе приміщення, в якому навіть немає вікна. Колись ви мріяли перетворити його в гардеробну, однак чоловік зумів переконати вас в необхідності робочого кабінету. За допомогою фотошпалер ви зможете створити тут фальш-вікно. Більш того, ви зможете вибрати панораму, яка буде відкриватися з "вікна" вашого кабінету. Повірте, такий незвичайний дизайнерський виверт буде оцінений гідно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1295 | Додав: admin | Теги: фотошпалери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]