Чт, 2024-03-28, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Фотовиставку про Майдан відкрили в Українському домі. ВІДЕО
Інші останні Новини України

У Києві в Українському домі відкрили виставку фотографій про події на Майдані. Відкриття приурочили до третьої річниці Революції Гідності. Про таке повідомляє сайт "5 канал".

Більше сорока фотожурналістів надали свої роботи для експозиції. Загалом виставка налічує понад двісті світлин. На фото зафіксовані найемоційніші та найбільш драматичні моменти життя Майдану. На відкриття виставки прийшли сотні глядачів. Люди кажуть, що фотографії допомагають пригадати події трирічної давнини. Переглянути виставку можуть усі охочі.

- Виставка не може не подобатися. Тому що змушує пережити те, що ми переживали три роки тому, – сказав відвідувач виставки Олексій Шкатов

Відвідувачка виставки Галина Ромащенко розповіла: - Така виставка дуже корисна. Бо люди не повинні про це забувати. Час, це така річ, що накопичує нові події, і позитивні, і негативні. І є здатність стирати. Але ми маємо це пам'ятати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: фотовиставка, майдан, Український дім | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]