Пт, 2024-04-19, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:25
Freedom House. Тимошенко будь-що хочуть засадити до в'язниці
Інші останні Політичні новини
Українська влада ставить собі за мету засудженні і ув'язнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Таку думку в інтерв'ю "Українському тижню" висловив президент Freedom House Девід Кремер.

Він нагадав, що спочатку розслідували закупівлі машин швидкої допомоги урядом Тимошенко, потім – як витрачалися кіотські гроші, далі з'явилася справа щодо газових домовленостей.

"Це створює враження, що нинішнє керівництво держави має намір будь-що її переслідувати, будь-що засудити, запроторити до в'язниці", - сказав Кремер.

Кінцевою метою цього президент Freedom House вважає відсторонення Тимошенко від наступних президентських виборах і позбавлення її будь-яких шансів повернутися до влади.

"Отже, схоже на те, що українські керманичі використовують судову систему, аби переслідувати своїх опонентів. І наразі йдеться не тільки про Юлію Тимошенко. Це також і Юрій Луценко, й інші. Просто справа екс-прем'єрки привернула найбільшу увагу", - додав Кремер.

Нагадаємо, колишнього прем'єра Юлію Тимошенко звинувачують у перевищенні службових повноважень під час підписання в 2009 році газових контрактів між Україною і Росією. З 5 серпня вона перебуває у СІЗО. Раніше Тимошенко вже неодноразово заявляла, що вважає себе невинною і справу проти неї необхідно закрити у зв'язку з відсутністю складу злочину, передає Український Тиждень .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1296 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]