Пт, 2024-03-29, 04:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:28
Генштаб ЗСУ - для виїзду за межі області військовозобов'язані мають отримати дозвіл
Інші останні Новини України

Новина про обмеження на пересування військовозобов'язаних наробила багато галасу у мережі. Тож у Генштабі ЗСУ дали додаткове пояснення.

Військовозобов'язані мають отримати дозвіл на пересування між областями

Для виїзду за межі областей військовозобов'язані мають отримати дозвіл у територіальному центрі комплектування та соцпідтримки.

Про це повідомив представник Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України полковник Олександр Хлись в ефірі національного телемарафону.

"Якщо в межах області — не треба. Якщо в межах міста Києва та Київської області — теж не треба. Якщо людина виїжджає за межі області, вона має прибути до керівника ТЦК, уточнити свої дані й отримати такий дозвіл", - зазначив офіцер.

Крім того, він нагадав, що відповідні норми законодавства України діють давно та у зв'язку з поверненням великої кількості чоловіків до своїх домівок виникла потреба в актуалізації облікових даних військовозобов'язаних для розуміння можливостей мобілізаційного ресурсу.

Раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що військовозобов’язані, які планують виїзд за межі своїх районів та областей, у воєнний час повинні отримати дозволи у територіальних центрах комплектування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 403 | Додав: adminA | Теги: дозвіл, Генштаб ЗСУ, межі області, виїзд, військовозобов'язані | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]