Чт, 2024-04-25, 03:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Голова одного з відділень банку в Одесі вивела з фінустанови понад 90 млн гривень
Інші останні Кримінальні новини

До працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Одеській області надійшла заява від представників банківської установи про те, що з рахунку банку зникли більш ніж 90 млн грн.

"Банківська установа зареєстрована в місті Одеса і має регіональні управління та відділення по всій території України. Під час досудового розслідування працівники УЗЕ встановили, що на переміщення грошових коштів зловмисникам знадобилося менше доби. Згідно з документацією, гроші перераховували на рахунки неіснуючих відділень банку. Як філії, так і касові операції існували тільки на папері", - йдеться в повідомленні Департаменту захисту економіки Нацполіції України, оприлюдненому в середу.

Разом з тим, в повідомленні не уточнюється назва фінансової установи.

Правоохоронці встановили одного з фігурантів злочинної оборудки. "З метою збагачення, керівниця одного з відділень столичного регіону здійснила касові операції та привласнила понад 90 млн грн банківського фонду", - поінформували в правоохоронному відомстві.

В даний час жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років та з конфіскацією майна.

Разом з тим, в УЗЕ Нацполіції переконані, що до скоєння цього кримінального злочину причетні кілька людей, і працівники поліції вживають заходів зі встановлення кола осіб, причетних до злочинної оборудки, а також місце зберігання виведених коштів.

Раніше співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з Держслужбою фінансового моніторингу перекрили канал виведення окремими підприємствами валюти за кордон.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 662 | Додав: adminA | Теги: голова відділення банку, 90 млн гривень, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]