Пт, 2024-03-29, 10:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:16
Головань - Венедіктова особисто брала участь у створенні фейків проти Порошенка
Інші останні Кримінальні новини

Венедіктова особисто брала участь у створенні фейків проти Порошенка, – Головань

Звинувачення проти п’ятого президента України, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка складаються з фейків і навіть відвертих підробок, в яких брала участь особисто генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Про це повідомив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань, трансляцію вів “Прямий”

“Хотів би додати, що абсолютна абсурдність так званих “звинувачень”, які були озвучені генеральним прокурором Венедіктовою, вона очевидна вже для всього світу. Всьому світу вже абсолютно зрозуміло, що мова йде виключно про політичні переслідування лідера опозиційних політичних сил. Мова йде про те, що п’ятого президента України звинувачують у тому, що він реалізував свої конституційні повноваження, видав указ, а керівника Служби зовнішньої розвідки звинувачують у тому, що він виконав обов’язковий, відповідно до Конституції, для виконання на всій території України указ президента України – це абсолютний абсурд”, – сказав Головань.

“Більше того, все це так зване “провадження” складається з фейків і навіть відвертих підробок, в яких брала участь навіть особисто генеральний прокурор України. Тому, ми налаштовані показати всьому світу на що перетворилася зараз українська правоохоронна система, Генеральна прокуратура та слідство”, – додав адвокат.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 548 | Додав: adminA | Теги: Головань, створення фейків проти Порошенка, венедіктова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]