Сб, 2024-04-20, 01:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:24
Головні теми розмови Трампа і Меркель - Донбас і Путін
Інші останні Новини світу

  Президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорять рівень участі Вашингтона у вирішенні конфлікту на Донбасі. Про це повідомляє Reuters.

"Вони обговорять, яку корисну роль США можуть грати в триваючому дипломатичному процесі", - повідомив представник адміністрації США.

Трамп проситиме поради у Меркель щодо того, як вести справи з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. "Президенту буде дуже цікаво почути погляди канцлера щодо її досвіду у взаємодії з Путіним", - повідомив один із американських високопосадовців.

Політики також обговорять рівень витрат на оборону в Німеччині, сирійських біженців і Європейський союз.

Лідери США та Німеччини зустрінуться у вівторок, 14 березня, у Білому Домі. Це буде їх перша зустрічі віч-на-віч після того, як Трамп 20 січня офіційно став президентом.

В останні місяці відносини між країнами супроводжувалися гострими розбіжностями. Під час виборчої президентської кампанії у 2016 році, Трамп постійно критикував Меркель за її політику відкритих дверей щодо біженців. Меркель так само критикувала Трампа за заборону в'їзду в США громадянам 7 мусульманських країн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: Донбас, трамп, Путін, теми розмови, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]