Пт, 2024-03-29, 11:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:09
Головним тренером збірної України з футболу залишається Михайло Фоменко
Інші останні Спортивні новини

Головним тренером національної збірної України з футболу залишається Михайло Фоменко, він готуватиме команду до чемпіонату Європи 2016 року. Як повідомив на брифінгу президент Федерації футболу України Андрій Павелко, відповідне рішення було ухвалено на засіданні виконкому ФФУ в п'ятницю, 18 грудня, пише Інтерфакс-Україна.

У свою чергу Фоменко подякував виконкому ФФУ за надану довіру, за повний карт-бланш на формування тренерського штабу і підбір іншого персоналу збірної.

"Ми з часом озвучимо тренерський штаб, тому що фінальна частина Євро трохи відрізняється від інших матчів", - сказав він.

Головний тренер збірної хотів би, щоб команда зібралася для підготовки до Євро-2016 19 травня.

Павелко також повідомив, що 24 березня збірна України проведе товариський матч з Кіпром в Одесі, а 28 березня - в Києві з Уельсом, і ця гра стане своєрідним офіційним проводом команди на чемпіонат Європи.

Фоменка було призначено наставником збірної 26 грудня 2012 року. Термін дії його контракту з ФФУ закінчився 30 листопада 2015 року.

Україна вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться у Франції в червні-липні 2016 року.

На першій стадії турніру Україна зіграє в групі разом зі збірними Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: Михайло Фоменко, ФУТБОЛ, головний тренер збірної України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]