Чт, 2024-04-25, 09:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:00
Гримчак у Мінську прийняли рішення про вивід російської армії з Донбасу
Інші останні Новини України

Рішення про виведення гібридної армії РФ з Донбасу вже прийнято. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак в ефірі 5 каналу, коментуючи зустріч у Мінську спецпредставника Держдепартаменту США у справах України Курта Волкера з помічником президента Росії Владиславом Сурковим.

Про це повідомляє ua.korrespondent.net

«Я думаю, що рішення щодо Донбасу, за великим рахунком, вже прийнято - вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі», - зазначив Гримчак.

На його думку, зрозуміти, те, що відбувалося на зустрічі, можна буде, коли Волкер прилетить до Києва.

«Вони тут будуть з міністром оборони США, я так думаю, що будуть на нашому параді. Нагадаю, раніше президент України в Мюнхені заявив, що без нас жодне рішення прийматися не буде.

Тому спочатку прилетів Волкер в Україну, був на лінії розмежування, потім об'їхав усіх наших союзників, потім поїхав розповідати, що потрібно робити росіянам. Я думаю, що все буде добре», - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: Донбас, Гримчак, вивід російської армії, Мінськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]