Ср, 2024-04-24, 06:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:31
Грузії світовий банк виділив 70 млн дол на ремонт доріг національного та місцевого значення
Інші останні Новини світу

Світовий банк виділив Грузії 70 млн дол на проекти з ремонту доріг внутрішньодержавного та місцевого значення, повідомляє "Новости-Грузия" в тбіліському офісі СБ.

Проект складається з двох компонентів: власне ремонт доріг національного та місцевого значення та інституційне посилення. Відповідно до першого компоненту, уряд Грузії протягом перших двох років реалізації проекту виділить "проблемні" ділянки на 19 дорогах загальною довжиною 225 кілометрів.

"Друга складова передбачає надання консультаційного обслуговування для виявлення, підготовки і впровадження заходів безпеки на дорогах внутрішньодержавного та місцевого значення", - йдеться в повідомленні. Прямими бенефіціарами проекту є жителі сіл, які живуть поруч з тими ділянками доріг, ремонт яких запланований: їх число складає 150 тисяч 300 осіб.

Фінансування поточних дорожніх проектів в Грузії становить 440 млн дол. З 1992 року Світовий банк всього профінансував в країні 52 проекти загальною сумою 1,62 млрд дол.

Як повідомлялося, в липні 2010 року МВФ виділив Грузії черговий транш кредиту у розмірі 74,8 млн доларів у рамках антикризової програми stand-bу. Це шостий транш із резервної кредитної лінії, відкритої МВФ для Грузії у вересні 2008 року.

Нагадаємо, в листопаді 2008 року Грузія отримала від США 250 млн доларів від Агентства міжнародного розвитку США (USAID) в рамках американської фінансової допомоги в розмірі 1 млрд доларів, яку Грузія отримає протягом двох-трьох років для ліквідації наслідків конфлікту 08.08.08.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1074 | Додав: adminA | Теги: ремонт доріг, Грузії 70 млн дол, Світовий банк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]