Пт, 2024-03-29, 13:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Інженерне обладнання держкордону почали силовики, терористи продовжують обстрілювати їхні позиції. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Незаконні збройні формування як і раніше порушують режим припинення вогню і обстрілюють позиції сил АТО в Донецькій і Луганській областях. У відповідь українські силовики знищили близько 20 бойовиків, повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Незважаючи на режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Артилерійського і мінометного обстрілу зазнали блокпости та опорні пункти в районах населених пунктів Ніжньотепле, Щастя, Станиця Луганська (Луганська область), а також Трудівське, Гранітне, Красногорівка, Славне, Новий світ, Новоселівка, аеропорт "Донецьк", Нижня Кринка, Авдіївка, Новомихайлівка в Донецькій області", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Вогнем у відповідь сили АТО знищили до 20 терористів, одну реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" і 4 міномета.

Між тим, ситуація в Маріуполі залишається стабільною, місто під контролем сил АТО, підкреслюється в повідомленні.

У прес-центрі АТО також проінформували, що для недопущення проникнення НВФ на територію України виконуються заходи з інженерного обладнання держкордону України.

Відзначимо, в Донецьку станом на 18:00 19 вересня велися активні обстріли Київського, а також Петровського та Кіровського районів міста.

Сили антитерористичної операції намагаються ізолювати райони прориву терористів. "Йде ізоляція кризових районів, щоб не допустити подальшого прориву сепаратистів", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Також відомо, що на території, що залишилася під контролем бойовиків знаходяться більше 30 промислових підприємств, які входять до списку топ-200 найбільших компаній України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 949 | Додав: adminA | Теги: інженерне обладнання держкордону, обстріл. ВІДЕО, Силовики, терористи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]