Чт, 2024-04-18, 22:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:12
Ірина Фріз - підігрування агресору завершується втратами суверенітету та унітарності держави
Інші останні Політичні новини

Підігрування агресору завершується втратами суверенітету та унітарності держави, – Ірина Фріз

«Європейська Солідарність» категорично проти одностороннього відведення військ з лінії розмежування, але влада Зеленського продовжує йти на поступки Путіну. Про це заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз під час прямого включення з Брюсселя, де вона бере участь у роботі Міжпарламентської Ради Україна-НАТО.

«Позиція «Європейської Солідарності» була чіткою і зрозумілою. З самого початку ми були проти одностороннього відведення. Саме відведенням ми маємо називати те, що відбулося в Петрівському і Золотому, тому що насправді ми втратили позиції, які відстоювали останні п’ять років. І замість цього ми ще говоримо сьогодні вустами нової влади про нове чергове відведення», – зазначила парламентар.

Вона підкреслила, що нерозуміння ситуації представниками нинішньої влади створює значні загрози національній безпеці держави.

«Це може свідчити про необізнаність, недосвідченість нової влади, дилетантизм, підігрування російському агресору для того, щоб здобути якісь бали в його очах. Але насправді всі люди більш-менш розуміють наслідки російської агресії – і не лише для України, а й для всіх демократичних країн, куди вона втручається через вплив на вибори, на думку, кіберзагрози тощо», – зауважила Фріз.

«Всі розуміють, що наслідки є вкрай жахливими, тому що Росія веде гібридну війну не лише проти України, а й проти європейської демократичної спільноти, яка їй заважає, втримує санкції, не знімає тиску проти Російської Федерації за анексію Криму за вторгнення на Схід нашої держави», – додала народний депутат.

Також Фріз наголосила, що підігрування країні-агресору загрожує суверенітету України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: Ірина Фріз, підігрування агресору, втрати суверенітету та унітарності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]