Сб, 2024-04-20, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Ірина Геращенко про консультації із Зеленським - "Ані БПП, ані "Народний фронт" не погоджувалися на закриті списки"
Інші останні Політичні новини

"Ані БПП, ані "Народний фронт" не погоджувалися на закриті списки", - Ірина Геращенко про консультації із Зеленським

Перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко наголошує, що в оприлюдненій Адміністрацією президента стенограмі зустрічі глави держави Володимира Зеленського з керівниками фракцій 21 травня зафіксовано негативне ставлення фракцій "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту" до проведення виборів за "закритими списками".

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це написала Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Ключове: Зі стенограми чітко видно, що Парубій, я, керівники БПП, НФ і РПЛ (Радикальна партія Олега Ляшка. - Ред.) заявили про неконституційність розпуску. І ані БПП, ані НФ не погоджувалися на закриті списки", - написала Геращенко.

Вона також наголосила на тому, що в стенограмі деякі лідери фракцій не ідентифіковані - позначені як "Виступаючий".

"Більшість присутніх у залі - а це лідери фракцій, запрошені і допущені на четвертий, президентський, поверх, за списком - названі як "Виступаючий". Тобто на консультаціях їх так і не ідентифікували, хто є хто", - написала Геращенко.

Нагадаємо, на сайті президента України Володимира Зеленського 30 травня ввечері було оприлюднено стенограму зустрічі президента з керівництвом Верховної Ради і парламентських фракцій 21 травня 2019 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: консультації, Зеленський, БПП, закриті списки, Народний фронт, Ірина Геращенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]