Пт, 2024-03-29, 03:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:59
Італійки хочуть вигнати зі свого міста "занадто сексуальну" барменшу Лауру уже і станції бармена купити вирішили заради цього
Інші останні Новини Європейського Союзу

В італійському місті Баньоло-Мелло, яке розташовано в провінції Брешія, 34-річна жінка-бармен Лаура Маггі стала об'єктом загальної ненависті жіночої половини цього населеного пункту, які навіть станції бармена купити вирішили в бар, щоб її позбутися. Справа в тому, що вона носить на роботі досить відверті наряди, чим приваблює в заклад десятки чоловіків.

Вечорами, особливо в кінці тижня, у місцевий заклад під назвою Le Cafe набивається величезна кількість відвідувачів - в основному це місцеві чоловіки різного віку, пише Brescia Today. Судячи з усього, дівчина обожнює фотографуватися в нарядах різного ступеня відвертості - в мережі по першому ж пошуковому запиту можна знайти величезну кількість її фотографій.

Оскаженілі постійною відсутністю своїх супутників мешканки міста вимагали від влади міста вигнати розпусну барменшу. Але Христина Альміці, голова міста, вважає, що Лаура ні в чому не винна і має право користуватися своєю красою, а "слабкою ланкою", за її словами, є самі чоловіки.

Втім, під натиском жіночої громадськості, обмежувальні заходи все ж можуть бути введені - але не у відношенні бармена, а у відношенні самого закладу - влада подумає про обмеження часу його роботи.

Варто зазначити, що у Лаури є і захисники, в тому числі і жіночої статі. До прикладу, в соціальній мережі Facebook навіть створена спеціальна група на її підтримку. У ній згуртувалися вже понад дев'ять тисяч користувачів.

"Дівчата, якщо ваш чоловік захоче вам зрадити, то він зрадить. І Лаура - це не проблема. Хочете відвернути думки вашого чоловіка від неї? Станьте більш сексуальною, ніж вона! Є сексуальні сукні, косметологи і фітнес", - написала одна з захисниць Лаури.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1377 | Додав: nowyny | Теги: станції бармена купити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]