Чт, 2024-03-28, 17:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:22
Івана Дорна за його виступ на "Новій хвилі" з українською піснею і тризубом на грудях у Росії хочуть заборонити. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Депутат петербурзьких Законодавчих зборів Віталій Мілонов вважає, що українському співакові Івану Дорну потрібно заборонити виступати в Росії. Парламентарія обурив той факт, що на музичному конкурсі "Нова хвиля" Дорн вийшов на сцену у футболці з зображенням тризуба і заспівав пісню українською мовою, пише Главное.

"Такі люди як Іван Дорн після такої витівки можуть співати у Львові, в Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. Поки Дорн намагається ходити в трусиках або ліфчику з тризубом, хай ходить де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють вбивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть. Ніякої ротації, ніякої пропаганди цих дорнів", - сказав Милонов в ефірі радіостанції "Говорить Москва".

Раніше Милонов вже пропонував заборонити ряду українських артистів виступати в Росії. Зокрема, виступав проти концертів групи "Океан Ельзи", оскільки його обурила "принципова антиросійська позиція" українських рокерів. Милонов звернувся до міністра культури РФ Володимира Мединського з проханням скасувати виступ цього колективу в Санкт-Петербурзі.

Аналогічну пропозицію озвучив і лідер ЛДПР Володимир Жириновський. У підсумку, концерт в Північній столиці не відбувся.

Віталій Мілонов також закликав російських артистів бойкотувати конкурс "Євробачення" - якраз через участь у ньому Кончити Вурст. На його думку, знаменитий конкурс пісні перетворився во "всеєвропейський гей-парад", тому російським музикантам там робити нічого.

Ну а найгучніше протистояння Милонова і шоу-бізнесу - це спроби депутата закликати до відповідальності поп-дів Мадонну і Леді Гагу, які на своїх концертах висловлювалися на підтримку секс-меншин.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: тризубом на грудях, Росії . ВІДЕО, Новій хвилі, Івана Дорна, українською піснею | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]