Ср, 2024-04-24, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:47
Із Сирії Росія почала поставки гнилих овочів і фруктів
Інші останні Новини російської федерації

Сирія почала постачання овочів і фруктів до Росії. Це мало хоча б частково замінити заборонені з січня до ввезення турецькі продукти. Про це пише російська газета "КоммерсантЪ".

За словами гендиректора компанії "Адиг-Юрак", яка займається поставками, минулого тижня в порт Новоросійська прибула друга партія продуктів - близько 3 тис. тонн апельсинів, лимонів, грейпфрутів, томатів і капусти.

Він зазначив, що спочатку з імпортом з Сирії виникли проблеми.

"Перший 61 контейнер (близько 1,2 тис. тонн) простояв в порту більше десяти діб через неправильно оформлені митні документи, що призвело до псування частини продуктів. Крім того, вчасно не була отримана митна вартість сирійських товарів, що також затягнуло процедуру оформлення", - заявив гендиректор.

Він зазначив, що до моменту розвантаження другої партії ці проблеми були вирішені.

Росія наклала заборону на ввезення овочів і фруктів з Туреччини в січні цього року. Це сталося після інциденту зі збитим російським бомбардувальником Су-24 на кордоні з Туреччиною.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1026 | Додав: adminA | Теги: поставки гнилих овочів і фруктів, Сирія, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]