Пт, 2024-03-29, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:31
Ізраїльтянина, який перебував у міжнародному розшуку за торгівлю людьми, під Києвом затримали
Інші останні Кримінальні новини

Під Києвом затримали ізраїльтянина, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння тяжких злочинів. Про це інформує прес-служба ГУ Національної поліції в Київській області. Злочинця затримали у місті Біла Церква.
Від 2015 року 36-річний чоловік перебував у міжнародному розшуку за вчинення зґвалтування, торгівлю людьми, сексуальну експлуатацію, проституцію та відмивання грошей.
Ізраїльтянин був помічений на одній із вулиць міста під час проведення загальнодержавного профілактичного відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”, спрямованого на протидію злочинності.

“Під час перевірки його документів, паспорту громадянина Ізраїлю та водійського посвідчення, встановлено, що іноземець оголошений своєю державою у міжнародний розшук за вчинення тяжких злочинів. Відповідно до законодавства країни Ізраїлю, злочини проти статевої недоторканості і статевої свободи вважаються одними із найтяжчих, покарання за їхнє вчинення передбачає ув’язнення понад 30 років”, – повідомляють у поліції.

Наразі встановлено та підтверджено участь іноземця в організації міжнародного каналу торгівлі людьми, вирішується питання щодо його екстрадиційного арешту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: ізраїльтянина, затримання, розшук, торгівля людьми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]