Пт, 2024-04-19, 21:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:45
„Я син України і жоден агресор не покладе мене на коліна!” - військовик-контрактник Євген Букатар з Глибоччини
Інші останні Надзвичайні новини
Ця розмова стала можливою завдяки сприянню активного учасника Євромайдану у Києві, голові Глибоцької районної організації партії „За Україну” Володимиру Григорчуку, за що складаємо йому щиру подяку.

Отже, я зміг зв'язатись по мобільному телефону із уродженцем Глибоки, а нині військовиком-контрактником Євгеном (Геннадієм) Букатарем, на долю якого випало у ці тривожні дні випробування відстоювати цілісність і суверенність України у Криму від агресивних зазіхань „братньої” Росії, передусім її „імператора” Володимира Путіна. У своєму ексклюзивному інтерв'ю Євген, зокрема розповів:

— Зараз я перебуваю у військовій частині А—2320, що є бригадою берегової оборони і базується у селищі Перевальне. Наша частина повністю заблокована озброєними російськими вояками та групою цивільних кримчан із триколором. Хочу сказати, що досі, слава Богу, до безпосереднього штурму наших блок-постів не дійшло, але ми дотримуємось бойової готовності №1. Ніхто не піддався на заклики або жорсткі вимоги росіян переходити на їх бік та здавати свою зброю. Кожен український солдат, чи сержант, всі вони контрактники, офіцер вірний присязі українського народу. Скажімо, я складав її ще у 1995 році і буду її виконувати до кінця. Я син України і жоден агресор на коліна мене не покладе.

Так, нам зараз дуже складно, ми оточені, інформаційно ізольовані від телебачення, радіо і газет України. На весь брехливий і загрозливий голос працюють тільки російські телеканали, але до воріт частини, як їм не важко і небезпечно, все-таки пробиваються через облогу окупантів місцеві жителі — українські патріоти, в тому числі і кримські татари, які приносять нам деякі продукти і цигарки.

Якщо можна, передайте привіт у Глибоці моїй дружині Альоні, донечкам Діані і Сніжані, нехай будуть витриманими і зберігають спокій. Власне, такі ж вітання і запевнення у нашій вірності Україні всім жителям Глибоччини, а серед побратимів є окрім мене ще 4 вихідці із Буковини, зокрема із сусідніх Верхніх Петрівців. Разом ми сильні, разом нас і не здолати.

Василь ГЕЙНІШ



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: „Я син України і жоден агресор не п | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]