Сб, 2024-04-20, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Я такого не казав - Насіров про операцію та інфаркт
Інші останні Кримінальні новини

Глава ДФС також здивувався, що під будівлю суду прийшло багато людей.

Минулої ночі відсторонений очільник Державної фіскальної служби України Роман Насіров, перебуваючи в приміщенні суду, встиг дати кілька інтерв’ю. Як пише «РБК-Україна», за його словами, у клініці «Феофанія» у нього був діагностований гіпертонічний криз і передінфарктний стан.

На запитання про те, чи робили йому операцію, Насіров відповів, що не знає, звідки з’явилася інформація про операцію. Зауважимо, що про інфаркт розповів адвокат Насірова Андрій Кузьменко.

«Мені була зроблена низка медичних маніпуляцій, деякі з них, напевно, можна вважати операцією. Але фактично це був ряд дій, спрямованих на стабілізацію тиску і діяльності серця. У мене був передінфарктний стан. Те, що у мене інфаркт, я не говорив», — заявив Насіров.

Також очільник ДФС додав, що знає, що під будівлею суду перебувають мітингувальники, але не розуміє чому вони прийшли.

Активісти і нардепи як і раніше чергують біля будівлі суду.

Нагадаємо, 5 березня Солом’янський райсуд Києва так і не обрав Насірову запобіжний захід через відвід судді, який оголосив захист чиновника. В неділю у суді не знайшлося другого чергового слідчого судді, який би міг розглянути питання про відвід судді Олексія Бобровника за клопотанням сторони захисту.

Окрім цього, минулої ночі, адвокати глави ДФС заявили, що у нього знову починається інфаркт. Потім, народний депутат Андрій Журжій повідомив, що Насіров намагався встати після того, як дізнався, що вільний.

Під будівлею Шевченківського суду, де після пожежі розміщуюється й Солом’янський суд, відбувалася акція протесту. Автомайданівці заблокували виїзди з території суду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: Операція, Насіров, інфаркт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]