Чт, 2024-04-18, 03:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:57
Яценюк вимагає притягнення до відповідальності кожного корупціонера
Інші останні Кримінальні новини

Всі антикорупційні органи повинні запрацювати в 2016 році. Про це 20 грудня у своєму традиційному щотижневому монолозі "10 хвилин з прем'єр-міністром" заявив глава уряду Арсеній Яценюк.

"Боротьба з корупцією - це не політичні гасла і звинувачення політиків на телевізійних шоу, а ґрунтовна робота детективів і слідчих, докази провини кожного корупціонера та притягнення до відповідальності відповідно до закону новим суддівським корпусом", - заявив Яценюк.

"Саме тому нам потрібна судова реформа, і єдність - для цілком конкретних дій і рішень", - зазначив він.

Як відомо, із заявами про причетність політиків і чиновників до корупційних схем виступав глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

Зокрема, мова йшла про те, що через корупційні схеми з України щороку проходить близько 5 млрд доларів, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд гривень у вигляді упущеної вигоди і прибутку.

Серед головних корупціонерів в він назвав Ахметова, Коломойського, Мартиненка, Іванчука. За словами Саакашвілі, відповідальність за це повинен нести глава уряду Арсеній Яценюк.

Саакашвілі заявив також, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетності до корупції Кабінету міністрів України і великих бізнесменів країни.

У відповідь в заяві членів Кабміну, опублікованому на урядовому порталі 16 грудня, Говориться, що звинувачення членів Кабінету міністрів в корупції не мають доказів і мають на меті дестабілізувати ситуацію в країні

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що дані, озвучені Саакашвілі на антикорупційному форумі, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато розслідування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: притягнення до відповідальності кож, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]