Чт, 2024-04-25, 23:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:09
Як правильно вибрати погружний блендер
Інші останні Новини України

Як правильно вибрати погружний блендер

погружний блендер Блендер - це маленький пристрій, але в повсякденному житті - практично незамінний помічник господині на кухні, який за багатьма показниками може стати реальним конкурентом громіздким кухонним комбайнам. Адже крім своїх функціональних якостей, він має значні переваги у користуванні:

  • легкий;
  • маленький;
  • він ідеально підійде для невеликої сім'ї, де завантажувати невеликим об'ємом продуктів великий комбайн просто незручно.

Перейшовши за посиланням https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Погружные-блендеры/c/handblend-stick%2Bmixr ви знайдете багато сучасних погружних блендерів від кращого європейського виробника — компанії Tefal. Даний ресурс є офіційним представництвом бренда в Україні, так що кожен може не лише розраховувати на повний європейський комплекс послуг (від гарантії до подальшого обслуговування та ремонту), але і знайти уповноважених дистриб'юторів, у яких буде зручніше здійснити покупку.

Де придбати тепер ви знаєте, залишається лише обрати найбільш оптимальну модель погружного блендеру Тефаль для вашої кухні. Як це зробити? Відповідь на це запитання спробуємо знайти в нашому сьогоднішньому огляді.

Як правильно вибрати блендер: на якому з варіантів зупинитися

Всі блендери поділяються на 2 основні типи:

  1. це стаціонарні;
  2. занурювальні моделі.

Стаціонарні варіанти — це моделі, які мають чашу з ножами, розташованими на її дні. Ці прилади хороші для приготування різних коктейлів, овочевих і ягідних напоїв з м'якоттю. Занурювальні моделі потрібно тримати в руках і опускати в будь-яку ємність з продуктами для подрібнення як варених овочів, так і м'яса в пюре.

Вибрати погружний блендер варто сім'ям з маленькими дітьми, тому що він легко зможе подрібнити в пюре маленький обсяг продуктів в невеликій мисці, тоді як в стаціонарних моделях 150-200 грам дитячого харчування при подрібненні просто розмажуться по стінках великої чаші.

А ось якщо, замислюючись про те, який блендер вибрати, для вас головне - компактність приладу, то, звичайно, погружний блендер займає набагато менше місця, до того ж кількість функцій в таких моделях зазвичай навіть більше, ніж в стаціонарних варіантах.

Однак чіткого розділу по доступних функціях в цих 2 варіантах приладів немає, адже все залежить від набору насадок, які входять в комплект. Щоб вибрати блендер, який підійде саме вам, перед покупкою визначитеся, які саме функції в цьому приладі вам будуть потрібні. Так, наявність насадки для збивання дозволить замінити блендером міксер - ним можна буде збити пюре, яйця для пишного омлету або тосту.

Насадка-подрібнювач допоможе швидко зробити невелику кількість фаршу без допомоги м'ясорубки, а спеціальна додаткова насадка з функцією вакуумного насоса - уможливить зберігати продукти надовго в спеціальних контейнерах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 636 | Додав: admin | Теги: Блендер, Вибір, погружний | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]