Чт, 2024-03-28, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
Як ґвалтував дівчину, садист розповів на камеру. Жителі Миколаєва організовують акції протесту. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

В Інтернеті з'явився відеозапис, на якому один з трійці миколаївських садистів-ґвалтівників, розповідає про вчинений злочин, передає novosti-n.mk.ua.

На ролику молодий чоловік спокійним, рівним голосом розповідає: "випили, купили ще горілки і презервативів, пішли додому, запропонували статевий акт, зайнялися сексом, вона не відмовлялася". Потів дівчина нібито почала погрожувати, що подасть заяву до міліції. Її зґвалтували.

"Почав душити... Завернули тіло в простирадло..." - продовжив розповідь чоловік. Потім, коли вирішили, що дівчина мертва, хазяїн квартири попросив забрати тіло, а то "скоро повинні батьки повернутися". Тіло винесли, а підпалювати його зловмисник "не хотів – мети такої не було, так вийшло". Після злочину вони біля кіоску з шаурмою ще "випили чаю, пива, покурили і розійшлися".

На запитання міліціонера, чи є в нього сім'я, чоловік відповів: "Відчуваю, що вже немає".

Нагадаємо, у Миколаєві три молодики в ніч проти 9 березня спочатку зґвалтували, а потім намагалися спалити живцем дівчину. У постраждалої від дій нелюдів Оксани Макар вже відмовила печінка та майже не працюють нирки. Лікарі намагаються врятувати дівчині гомілки обох ніг. Потерпілій вже ампутували руку.

За рішенням суду, всі троє підозрюваних у злочині взяті під варту з утриманням у слідчому ізоляторі.

Жителі Миколаєва організовують акції протесту

Мешканці Миколаєва, обурені тим, що вчора двох підозрюваних, котрі проходять по справі зґвалтування і спробі убивства 18-річної дівчини, відпустили під підписку про невиїзд, вийшли на акцію з вимогами не спускати на гальмах кримінальну справу. Про це повідомляє "Микола.нет".

Мама потерпілої Оксани Макар Тетяна Суровицька сказала, що дівчина була і залишається при тямі:

"Вона зараз їсть, я її годую. Вона поговорила з батьком, який перебуває в ув'язненні, але хоче отримати дані цих виродків. Щоб з ними на зоні зробили те ж саме... Вона вже знає, що у неї немає руки, плаче, але каже, що хоче протез. Я їй пообіцяла, що у неї він буде - найкращий... Вона три роки займалася боксом, моя дівчинка могла за себе постояти, а зараз вона мене питає: "Мамо, як же я тепер, з однією рукою, зможу це робити?"

Тетяні вже відомі імена та прізвища всіх трьох ґвалтівників-садистів - втім, як і всьому місту. Це - Краснощок Євген Олександрович, 25.02.1989 року народження, Присяжнюк Максим Володимирович, 12.05.1988 року народження, син колишньої глави Єланецької райдержадміністрації Людмили Присяжнюк, а також Погосян Артем Віталійович, 11.04.1990 року народження.

Тим часом на площі зібрався мітинг обуреної громадськості, яка висунула вимоги до УМВС України в Миколаївській області та прокуратури повернути двох підозрюваних за ґрати.

Організатор акції Євгенія Матейчук, представниця "Демократичного альянсу", сказала з цього приводу таке: "Ми стурбовані тим, що винних знайшли, а у дівчини чомусь не беруть свідчень, хоча та може і могла спілкуватися. Ми збираємося тримати ситуацію під контролем громадськості, незважаючи на те, що сьогодні двох осіб, відпущених під підписку про невиїзд, знову "закрили", і незважаючи на те, що всі вони - сини досить високопоставлених у минулому чиновників".

Про те, що тиск на слідство чинився, говорив під час мітингу Юрій Круцілов, один з організаторів сайту "Набат". За його відомостями, те, що двох ґвалтівників відпустили, сталося тому, що душитель спочатку брав всю вину на себе. Тепер ситуація змінилася: злочинець почав говорити, що і другий, і третій "допомагали йому порадами".

Організатори акції всю ніч готувалися до неї, виготовляючи опудала для спалення. Учора ввечері вони також пригрозили силовим структурам: якщо випущених знову не візьмуть під арешт, то все місто буде обвішане листівками з їхніми адресами і телефонами.

Присутні на мітингу люди - близько сотні - були налаштовані дуже рішуче: не дати уникнути покарання тим, хто його заслуговує. Вони вирішили зібратися на наступний мітинг у четвер, 15 березня, о 16 годині і залучити до акції юристів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 2325 | Додав: adminA | Теги: Миколаєв, ґвалтував дівчину, Садист, акції протесту, камеру | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]