Чт, 2024-03-28, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Як заробляє на життя, отримуючи три оргазми на тиждень, розповіла 20-річна незайманка
Інші останні Новини світу
"У мене було вже 150 оргазмів, але я все ще незаймана", - відверто каже Емма Річардс. Її захоплення і за сумісництвом робота дозволяє їй досягти насолоди без участі партнера. Емма, не соромлячись зізналася виданню The Sun в чому полягає її професійна діяльність - вона тестує секс-іграшки. Це і є секрет її численних регулярних оргазмів, для яких їй не потрібні напарники - ні чоловіки, ні жінки.

20-річна Емма Річардс із задоволенням робить огляд сексуальних пристосувань для інтернет-магазину. Вона не має ілюзій щодо своєї зовнішності: "У мене немає романтичних стосунків, немає людини, який займався б зі мною любов'ю. Тому в один прекрасний день довелося взяти все, так би мовити, в свої руки".

Її трудова діяльність для магазину секс-товарів розпочалася минулого року, коли вона вирушила в секс-шоп прикупити пару модних спокусливих трусиків до Дня Святого Валентина. Правда, Емма так і зберегла в таємниці для кого призначався цей еротичний сюрприз. Але, як би там не було, повернулася вона абсолютно з іншою покупкою - дівчина придбала секс-іграшку. Яку саме вона теж не уточнила, ймовірно, вважаючи, що і так занадто розговорилася з пресою.

Однак інші тестери не приховує: "Роблячи огляди для магазину, тобто просто пробуючи на собі всі ці штуки, я отримую їх у такій кількості, скільки захочу. І, знаєте, я вважаю, що краще я буду залишатися незайманою, ніж стану спати з кимось, хто не буде для мене особливою людиною".

Завдяки своїй роботі Емма Річардс відчуває по три оргазми на тиждень. Тобто за рік їх було у неї близько 150. До речі, за свої огляди вона не отримує зарплату, але готова продовжувати займатися цим, щоб мати вільний доступ до секс-іграшок. Тим більше, що втриматися на плаву їй допомагає інша робота - абсолютно офіційно і за гроші Емма працює в ресторані.

"Коли я в перший раз зважилася спробувати зробити собі приємність таким чином, то не знала чого очікувати. Мої ноги тремтіли, як у Бембі". Також дівчина тестує сексуальну жіночу білизну і говорить, що всі ці посилки від магазину їй доводиться приховувати від батьків. Правда, після того як вона зізналася у своїй діяльності на весь інтернет, навряд чи для них це залишиться секретом. Тим не менш, Емма присягнулася, що буде продовжувати робити огляди секс-іграшок, незважаючи ні на що - навіть, якщо у неї з'явиться хлопець.

Можливо Емма протестувала і вібратор у вигляді президента Америки, який має відповідну назву - "обамаратор".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: 20-річна незайманка, три оргазми на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]